Isolatie-gevel, thermisch,

Overweegt u gevelisolatie ?

Bij Athos Renovaties te Niel bij Boom kan u uw buitenmuren laten isoleren.
Doordat wij gespecialiseerd aannemer van isolatiewerken zijn bent u zeker dat ze volledig aan de wettelijke vereisten voldoen.
U ontvangt bij ons dan ook een verzekeringsgarantie van Euracor.

Stuur ons een mailtje om gratis en geheel vrijblijvend een prijsvoorstel voor muurisolatie te ontvangen.

Voordelen gevelisolatie :

Van de vele voordelen van isolatie, hoeven we u vast niet meer te overtuigen.
U weet immers al dat uw woning isoleren uw energieverbruik en uw energiefactuur verlaagt én tegelijkertijd uw leefcomfort verhoogt.

Niet alleen het milieu, maar ook  uw portemonnee vaart wel bij een degelijke woningisolatie !

Naast het dak en de zolder is gevelisolatie dan ook zeker het overwegen waard !

De snelle terugverdientijd in combinatie met interessante isolatiepremies maken de investering snel de moeite waard !

Zo pakken wij gevelisolatie aan

Wanneer u sierpleister (crepi of kalei) op uw gevel aanbrengt, zal dit reeds een zekere vorm van thermische isolatie creëren. De gevelbepleistering houdt namelijk de muren droog en droge muren geleiden minder dan natte. Deze aanpak zal echter niet volstaan om in aanmerking te komen voor isolatiepremies of om maximaal energierendement te realiseren. Het aanbrengen van crepi met gevelisolatie vooraf zal een veel interessantere optie blijken.

Hiervoor gaan we eerst de buitenmuren isoleren door isolatiepanelen (polystreenplaten) aan te brengen. Daarop wordt een wapeningslaag en vervolgens een universeel glasweefselnet geplaatst. Dit glasweefselnet zal de schokken van het verkeer opvangen. Hierdoor worden trillingen aanzienlijk verminderd wat ook een zekere akoestische isolatie oplevert. Tenslotte wordt er een waterdichte crepi in de kleur van uw keuze als deklaag aangebracht.
Gevelisolatie zorgt er tevens ook voor dat elke koudebrug wordt weggewerkt.
Bij de uitvoering van uw isolatieproject zullen wellicht ook uw dakoversteek en vensterbanken moeten aangepast worden, Athos Renovaties kan zorgen voor een totaalpakket van de benodigde werken.

SEO by DeZignCrew | Sitemap | Advertising by Groenegids